Transient
 

Frederikke Tholander

Frederikke Tholander er storesøster og uddannet psykolog fra Aarhus Universitet. I Trylologi bruger Frederikke sin viden om menneskelig perception og kognition til at løfte sløret for, hvordan det kan lykkes for en tryllekunstner at overraske mennesker, men i mindre grad hunde og slet ikke computere.

Frederikke arbejder som senior user experience designer hos Designit i Aarhus, hvor hun hjælper tegnestuens designere med at skabe brugervenligt design. Dette gør hun ved brug af viden om den menneskelige psyke og perceptionsapparat, samt gennem interviews med brugere og analyser af design i en konstant søgen efter at forhindre teknologien i at lave tricks med brugeren. 

Læs mere om Frederikke på:
www.frederikketholander.dk 
eller besøg hendes LinkedIn-profil

 

 

 

David Tholander

David Tholander er lillebror og har over 15 års erfaring indenfor trylleri. En periode hvor han har fået erfaring med menneskers tankemønstre og observationsmåder - samt bevidsthedens faldlemme - i praksis. 

David har optrådt en lang række forskellige steder – fra trylleri i en 75 km/t rutsjebane til shows for 1600 tilskuere. Hovedparten af hans arbejde består i optræden, hvor kombinationen af tryl, poesi og klovn er tilbagevendende karakteristika. Davids arbejde inkluderer derudover undervisning, foredrag og rådgivning på teater- og tv-produktioner. 

David har en bachelor i kommunikation ved Aalborg Universitet, og 2 års uddannelse ved Ècole Internationale de Théâtre Jacques Lecoq, Paris.

Læs mere om David på:
www.davidt.dk 
eller besøg hans LinkedIn-profil

 

 

 

"David og Frederikke var særdeles levende og veloplagte, da de gæstede Den frie Lærerskole i Ollerup. De leverede en personlig, professionel og velforberedt aften, hvor dialogen, faglighed og humor var i højsædet. De holdt en fin balance mellem at være interessant, relevant og opsigtsvækkende. Psykologien og trylleriet supplerede hinanden godt i et afvekslende, underholdende og lærerigt show."

- Mads Overvad Nielsen, formand for de studerende i Frie Skolers Lærerforening